Afspraak maken

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Op onze website leest u meer over ons. Als u geïnteresseerd bent vragen wij u een afspraak te maken met de directeur; Tamara van Wingerden. In een persoonlijk gesprek kunt u nader kennismaken met de school, wordt u rondgeleid en ontvangt u een inschrijfformulier.

Wij adviseren u om uw kind vanaf drie jaar in te schrijven. Als uw kind al een andere basisschool bezoekt en u wilt uw kind bij ons inschrijven dan nodigen wij u altijd uit voor een gesprek. We bekijken dan met elkaar of de overstap naar onze school voor uw kind de beste keuze is. We gaan hierbij in alle gevallen in contact met de school van herkomst.

Bent u er nog niet helemaal uit welke school het beste past bij uw kind? Bezoek dan de website www.scholenopdekaart.nl. Hier kunt u verschillende basisscholen met elkaar vergelijken.

Voor de start bij ons op school krijgt uw kind de gelegenheid om te wennen. Er vindt een startgesprek met u, uw kind en de leerkracht plaats. Tijdens dit gesprek ontvangt u ook informatie over praktische zaken in de groep en de school.

De inschrijving
Een inschrijfformulier krijgt u na een kennismakingsgesprek op de school. Het inschrijfformulier kan alleen op papier worden ingevuld. Een ingevuld formulier dient u persoonlijk in te leveren. De inschrijving is definitief nadat u hiervan een bericht van de school heeft gekregen.

Voor een afspraak kunt u hieronder het formulier invullen of telefonisch contact opnemen op 0174-414944