Groene speel- beweeg- en leerplek 

De speelplaats wordt een groene speel-, beweeg- én leerplek. De plannen worden gemaakt en het inrichten gebeurt in de zomer van 2022. 

Het project groen-blauwe schoolplein is dus nog een lopend project. Steeds komen we weer een stapje verder. De ideeën van de kinderen, de werkgroep en de leerkrachten zijn beland bij de ontwerper. Hieruit is een voorlopig ontwerp gelanceerd. Wij vinden het er nu al gaaf uitzien! Op dit plein kunnen kinderen lekker spelen, samenwerken, actief leren en vooral ontdekken!

De volgende stap is dat wij het voorlopig ontwerp definitief maken. Hier zit natuurlijk een kostenplaatje aan. Er zijn al een aantal acties opgezet en daarmee hebben wij al een mooi bedrag opgehaald. Met deze bedragen en de subsidies bekijken wij nu of wij het gehele project kunnen bekostigen. Het realiseren van dit schoolplein is een behoorlijke kostenpost. Wij zijn daarom nog op zoek naar sponsoren. Kent u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf dat wel zou willen sponsoren? Neem gerust eens contact met ons op!