Opening nieuwe groep 1/2

Feest!

In groep 1/2 zijn de kinderen, na de kerstvakantie, gestart met het thema 'bouwen maar!'. In onze school zijn wij ook aan het bouwen, want vandaag was het eindelijk zover. We hebben een nieuwe groep 1/2 geopend. Vanmorgen werden de kinderen feestelijk binnengehaald. Zij mochten door een mooie ballonnenboog de school in. 

Sinds een paar dagen weten de kinderen of zij in groep 1/2a of groep 1/2b zitten. Ouders, kinderen en juffen hebben naar dit moment toegeleefd. Het was voor sommige kinderen even wennen, want zij mochten vandaag voor het eerst naar een ander lokaal. Beide groepen worden, in het komende half jaar, nog groter. De kinderen die in het komende half jaar bij ons op school gaan beginnen, zullen mooi verdeeld worden over de twee groepen 1/2. Basisschool Blink heeft vanaf nu twee kleine groepen 1/2, waarin veel aandacht kan worden gegeven aan de individuele leerling.

De hele school viert het feest van groep 1/2 mee. Voor alle kinderen was er een lekkere feestkoek om dit mooie succes te vieren!